معمولاً مصرف کنندگان گرامی این سوال برایشان پیش می آید که آیا چسبهای پودری کاشی بهتر است یا چسبهای خمیری کاشی. این مسئله با توجه به محل اجرای کاشی و اندازه کاشی و نوع کاشی باید تصمیم گیری شود.
چسب کاشی خمیری ، نه تنها برای ایجاد استحکام ، بلکه زیبایی و ظرافت بیشتری به کاشی و سرامیک می بخشد.همچنین به دلیل سهولت اجرا ، بسیاری از کاشی کاران از چسب کاشی خمیری برای چسباندن سرامیک بیشتر استفاده می کنند.
چسب کاشی و چسب سرامیک ، جدیدترین چسب های ساختمانی محسوب می شوند که در کارهای دکوراسیون و نمای سنگ های ساختمانی برای چسباندن کاشی و سرامیک استفاده می شوند و قدرت چسبانندگی عالی چسب کاشی باعث شده تا جایگزین عالی برای روش های قدیمی از جمله دوغاب و شن و ماسه باشند.در این مطلب قصد داریم چسبهای کاشی را بررسی کنیم و به ترکیبات و ویژگیهای آنها بپردازیم.
چسب کاشی خمیری نوعی چسب است که برای اتصال کاشی ها و سنگ های ساختمانی به سطوح مختلف استفاده می شود. این چسب معمولاً از موادی مانند پودر سیمان، چسب های پلیمری و آب تشکیل شده است.
استفاده از چسب کاشی خمیری برای نصب کاشی و سنگ های ساختمانی، به دلایل مختلفی از جمله قابلیت چسبندگی بالا، مقاومت در برابر رطوبت و حرارت، پایداری در برابر حرکت و لرزش، زیبایی و دوام بالا، پراکندگی مناسب و … مورد توجه قرار می گیرد.
در عین حال، استفاده از چسب کاشی خمیری نیز نکاتی را در خود دارد که باید به آن ها توجه شود. برای مثال، باید مطمئن شوید که سطح که قرار است کاشی یا سنگ روی آن نصب شود، صاف و خشک است. همچنین، باید از مقدار مناسب چسب استفاده کرد و زمان لازم برای خشک شدن را در نظر گرفت.
استفاده از چسب کاشی خمیری برای نصب کاشی و سنگ های ساختمانی، به دلیل قابلیت چسبندگی بالا، مقاومت در برابر رطوبت و حرارت، پایداری در برابر حرکت و لرزش، زیبایی و دوام بالا، پراکندگی مناسب و … مورد توجه قرار می گیرد. با رعایت نکات مهم در استفاده از این چسب، می توانید به راحتی کاشی و سنگ های ساختمانی خود را نصب کنید.
چسب کاشی خمیری معمولاً شامل شیمیاییهای اصلی مانند لاتکسها، رزینهای پلیمری و عاملهای مختلف است. این مواد همزمان صفات چسبندگی مطلوب را ایجاد میکنند و خواصی مانند انعطافپذیری، مقاومت در برابر رطوبت، دوام و استحکام مکانیکی بالا را به چسب کاشی میبخشند.