چسب سرامیک دیوار
چسب سرامیک دیوار
چسب سرامیک دیوار ، برای چسباندن سرامیک دیوار به دیوار، میتوانید از چسبهای سرامیکی استفاده کنید. این چسبها معمولاً از پلیمرهایی مانند پلیوینیل استات (PVA)، پلیاورتان و یا اپوکسی تشکیل شدهاند. چسبهای سرامیکی قابلیت چسباندن سرامیک به دیوار را دارند و باعث میشوند سرامیک به دیوار محکم چسبیده و در برابر حرکت و لرزش مقاوم باشد.
برای استفاده از چسب سرامیک دیوار، ابتدا باید سطح دیوار را تمیز کنید و از هر گونه چربی، گرد و غبار و روغنی که ممکن است بر روی سطح دیوار وجود داشته باشد، خالی کنید. سپس چسب را به صورت یکنواخت و ریز ریز بر روی سطح دیوار و پشت سرامیک پخش کنید. سپس سرامیک را به آرامی و با فشار مناسب به دیوار چسبانده و برای مدتی نگه دارید تا چسب خشک شود. در نهایت، میتوانید فضای بین سرامیکها را با گلویی و یا سیمان پر کنید.
برای اجرای چسب کاشی و سرامیک ۲ روش وجود دارد. روش اول (Floating) بدین صورت است که بر روی سطوحی که از قبل به صورت صاف و تراز ایجاد شده است.
(سطح صاف و تراز را می توان با ملات اندود آستر و یا ملات زیرسازی ایجاد نمود). چسب را با استفاده از ماله شانه ای به ضخامت حدود ۵ میلی متر روی سطح پوشش داده و سپس کاشی را به سطح مورد نظر می چسبانیم.
روش دوم (Floating & Buttering ) نیز بدین صورت است که در شرایطی که به مقاومت بیشتری احتیاج باشد. و یا از کاشی و سرامیک های با ابعاد بزرگ استفاده شود برای اجرا بهتر است که هم سطح زیر کار به روش اول به چسب آغشته شود. و هم لایه نازکی از چسب به ضخامت حدود ۲ میلی متر با ماله معمولی در پشت کاشی مورد استفاده قرار گیرد.
چسب سرامیک دیوار برای تثبیت سرامیک و کاشیها به سطح دیوار باید برخی ویژگیهای زیر را داشته باشد:
1. چسبندگی قوی: یکی از ویژگیهای اصلی چسب سرامیک دیوار، داشتن قدرت چسبندگی بالا است. این ویژگی به وسیلهٔ مواد خاصی که در ترکیب چسب استفاده میشود، تامین میشود تا سرامیک یا کاشی روی دیوار بدون جدا شدن متصل گردد.
2. مقاومت در برابر رطوبت: سطوح دیوار ممکن است در تماس مستقیم با رطوبت قرار گیرند نظیر حمام و آشپزخانه. بنابراین، چسب سرامیک دیوار باید مقاومت مناسبی در برابر رطوبت داشته باشد تا جلوی نفوذ آب و تاثیر منفی آن روی چسبندگی و کیفیت نصب سرامیک را بگیرد.
3. انعطافپذیری: چسب سرامیک دیوار باید برخلاف سرامیکهای روشنکار یا غیر گزارشپذیر به صورت کاملاً انعطافپذیر عمل نماید. این انعطافپذیری به آن کمک میکند که چسب در مقابل تغییرات طبیعی در سطح دیوار مقاومت نشان دهد و جلوگیری از وقوع ترکیدگی یا جدا شدگی سرامیک را داشته باشد.
4. زمان خشک شدن مناسب: زمان خشک شدن چسب سرامیک نیز باید به شکل مناسبی تنظیم شده باشد تا در زمان نصب سرامیک قدرت چسبندگی کافی داشته باشد. زمان خشک شدن معمولاً بر روی بستهبندی چسب توضیح داده شده است.
5. مقاومت شیمیایی: این نوع چسب باید در برابر مواد شیمیایی نظیر شویندهها و مواد تمیزکنندهها مقاومت نشان دهد تا به صورت مناسب در معرض این مواد قرار گیرد.
نصب سرامیک
در صورت نصب سرامیک بر روی دیوار بنا و ساختمان خود می بایست از چسب سرامیک دیوار استفاده کنید. استفاده از چسب هایی که برای امور تخصصی تهیه و تولید شده اند. نظیر چسب سرامیک دیوار منجر به افزایش دوام و مقاومت ساختمان و سازه و نیز مصالح به کار رفته می شود. و در نصب سرامیک کف نیز از چسب سرامیک کف نیز استفاده می شود.
استفاده از چسب سرامیک دیوار برای نصب سرامیک دیواری بسیار معمول است. برای استفاده از این چسب، ابتدا سطح دیوار باید صاف و خشک باشد. سپس چسب را با یک ابزار خاص مانند ملخی یا ملخ چند منظوره روی دیوار بمالید و سپس سرامیک را روی آن قرار دهید. بهتر است از یک ابزار اندازه گیری استفاده کنید تا مطمئن شوید که سرامیک درست قرار گرفته است. سپس با استفاده از یک چکش کوچک و یک پارچه نرم، سرامیک را به دیوار فشار دهید تا چسب بین آنها تقویت شود. بعد از نصب سرامیک، با استفاده از یک ابزار خاص مانند یک تراشکار، فاصله بین سرامیک ها را پر کنید. در نهایت، باید صبر کنید تا چسب خشک شود و پس از اتمام این فرایند، سطح دیوار آماده استفاده خواهد بود.
چسب سرامیک دیوار مگاپوکسی یکی از بهترین و با کیفیت ترین محصولات تولید شده توسط این شرکت استرالیایی است. از جمله ی انواع چسب سرامیک دیوار که توسط این شرکت استرالیایی تولید می شوند می توان به چسب سرامیک دیوار پی ام و چسب سرامیک دیوار پی اف اشاره نمود.
در صورت نصب سرامیک بر روی دیوار بنا و ساختمان خود می بایست از چسبهای سرامیک دیوار استفاده کنید. استفاده از چسب هایی که برای امور تخصصی تهیه و تولید شده اند، نظیر چسب سرامیک دیوار منجر به افزایش دوام و مقاومت ساختمان و سازه و نیز مصالح به کار رفته می شود
استفاده از چسب سرامیک دیوار
مراحل استفاده از این چسب برای دیوارها عبارتند از:
- آمادهسازی سطح: مانند کف، ابتدا سطح دیوار باید کاملاً تمیز و صاف شود. این شامل حذف هر نوع گرد و غبار، روغن، چسبهای قدیمی و دیگر ذرات موجود بر روی دیوار میشود. همچنین، باید اطمینان حاصل شود که سطح دیوار خشک و تمیز است.
- مخلوط کردن چسب: چسب سرامیک برای دیوارها نیز باید طبق دستورالعمل تهیه شده توسط تولیدکننده آماده شود. معمولاً این شامل مخلوط کردن چسب با آب به نسبت معین است.
- استفاده از ساطور: برای پخش چسب به صورت یکنواخت روی سطح دیوار، میتوانید از یک ساطور استفاده کنید. این کار باعث میشود چسب به صورت یکنواخت و بدون ترک و خللی روی دیوار پخش شود.
- نصب سرامیکها: پس از آمادهسازی چسب، سرامیکها روی دیوار نصب میشوند. مطمئن شوید که هر سرامیک به درستی و به صورت یکنواخت در چسب قرار بگیرد و فاصلههای لازم بین آنها را رعایت کنید.
- استفاده از کوبنده: پس از نصب سرامیکها، از یک کوبنده برای فشار دادن روی سرامیکها به منظور جا انداختن چسب و حذف هوا استفاده کنید. این کار باعث میشود که سرامیکها به طور محکم در چسب متمایل شوند و ماندگاری بیشتری داشته باشند.
- پر کردن فاصلهها: پس از نصب سرامیکها، فاصلههای بین آنها با استفاده از مواد پرکننده مانند گروت پر میشود تا سطح دیوار یکنواخت و زیبا باشد.
- پاکسازی: در نهایت، پس از اتمام نصب و پر کردن فاصلهها، سطح دیوار با یک پارچه تمیز و مرطوب پاکسازی میشود تا از اسپیل و اثرات اضافی پاک شود.
نصب سرامیک دیوار
نصب سرامیک دیوار یکی از کارهای پرکاربرد در صنعت ساختمانی است. برای نصب سرامیک دیوار، ابتدا باید دیوارها را آماده کرد. این شامل پوشاندن نقاط لوله ها، برق و سیم کشی، پوشاندن پیچ ها و مهره ها و موارد دیگر است.
سپس باید سطح دیوارها را به دقت بررسی کرد و اگر لازم باشد، آن را صاف کرد. سپس با استفاده از چسب سرامیک و مواد مربوطه، سرامیک ها را روی دیوار نصب می کنیم. برای این کار باید دقت کنید که هر تایل را به درستی و با فاصله صحیحی نصب کنید تا شکلک های سرامیکی ایجاد شده، زیبایی بیشتری به دیوار ببخشند.
پس از نصب تایل ها، باید لبه های سرامیک را با مواد مخصوص پر کنیم تا فضای بین سرامیک ها پر شود. سپس باید سرامیک ها را تمیز کرد تا نمایشی زیبا و نشاط انگیز برای دیوار ایجاد شود.
نکته مهم در نصب سرامیک دیوار، دقت و هنر کاری است که می تواند به طور مستقیم بر روی نتیجه نهایی تاثیر بگذارد. بنابراین، برای نصب سرامیک دیوار بهتر است از یک کارشناس حرفه ای و با تجربه در این زمینه استفاده کنید.
چسب سرامیک
چسب سرامیک پودری بر پایه سیمان تولید میشود و در مقابل نم زدگی کاملا مقاوم میباشد. مواد افزودنی موجود در این محصول قدرت انعطاف پذیری و چسبندگی آن را افزایش می دهد. که به راحتی با آب مخلوط شده و پس از خشک شدن در برابر نم زدگی و رطوبت پایدار و با دوام است. نصب سرامیک در ساختمانها با استفاده از دوغاب سیمان و ماسه نه تنها باعث وقفه در اجرای عملیات میشود. و زمان اجرای کار را به میزان زیاد افزایش می دهد بلکه استحکام کمتری نسبت به استفاده از چسب سرامیک دارد.
برای اطمینان از کیفیت و صحت عملیات اجرایی می توان از این روش تست استفاده کرد. در همان ابتدای کار بعد از اینکه کاشی و یا سرامیک را به سطح مورد نظر چسباندیم بعد از ۵ دقیقه مجددا کاشی را برداشته و پشت کاشی را نگاه می کنیم.
چنانچه حدود ۸۵ درصد سطح پشت کاشی توسط چسب پوشش داده شده باشد. چسب به بهترین حالت مورد استفاده قرار گرفته ، در غیر اینصورت باید در فراینهای اجرایی که شامل مخلوط و آماده سازی چسب ، پوشش دادن سطح کار به چسب کاشی و یا نحوه چسباندن کاشی هست ، تجدید نظر نمائیم.
در شرکت نگین تجارت فردوس با استفاده از انواع اپوکسی مخصوص سنگ و محصولات مگاپوکسی بهترین نما ها و پروژه ها را ساخته و تحویل صاحبان پروژه می دهد. شرکت نگین تجارت از بهترین شرکت ها در زمینه مصالح ساختمانی و مگاپوکسی و اپوکسی در ایران می باشد. و تا به امروز بهترین ها بر جای گذاشته است.